Events

Teambuilding op het strand van Zandvoort

 

Teambuilding op het strand, heb je daar wel eens aan gedacht? Ben jij wel eens bijna in slaap gevallen tijdens vergaderingen of brainstormsessie? Of lees je toevallig dit stukje, terwijl je met andere collega’s in een saaie vergaderruimte met grijs systeemplafond zit?

Probeer eens buiten de deur te kijken naar een leuke teambuildingsdag op het strand. Geniet na afloop van jullie activiteiten van een borrel en bedrijfsdiner waarbij de locatie van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan een eigen bar met ijskoude drankjes, een BBQ en enthousiast personeel die er voor zorgen dat jij helemaal kunt genieten een gezellige avond op het strand.
 

Ubuntu Beach – The perfect location
Het is misschien niet de meest voor de hand liggende locatie om een teambuildingsdag te organiseren, maar wel de meest ontspannende: slow down stay a while ! Even het strand op om op te laden, zodat je er weer fris tegenaan kan. En ja, natuurlijk is Ubuntu Beach zo ingericht dat je na afloop gemakkelijk met een grote groep kunt strandden voor een ijskoud glas bier of fris.  

 

Ubuntu Beach – Fantastic business food & drinks
Naast onze ijskoude drinks is het mogelijk om een Life Cooking te organsieren. Bij Ubuntu Beach werken we graag met seizoensgebonden en verse producten. Tijdens het diner serveren onze beach boys & girls dan ook wisselende vlees-, vis- en vegetarische gerechten uit, het enige wat jij nog hoef te doen is na te denken over welke salade je lekker vind! 

 

Ubuntu Beach – The awesome crew
Gedreven, creatief, jong en sociaal. Dat zijn onze beach boys & girls. Zij zorgen ervoor dat jij de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt voor een succesvolle  De relaxte en unieke Ubuntu Beach sfeer zorgt ervoor dat jij ongestoord de dag doorkomt. Wil jij samen met je collega's werken aan jullie teambuilding op het strand? Neem dan contact met ons op!