Events

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand bij Ubuntu Beach betekent een heerlijke bruiloft op het strand met een sfeer waar niets tegenop kan. Geef elkaar het ja-woord op het strand, eet, geniet en laat het feest losbarsten! Het Ubuntu Beach team is samen met jullie op die witte wolk.

En what more do you need als het strand van Zandvoort de achtergrond is van deze onvergetelijke dag? Stay forever in love. And weird.
Ubuntu Beach – The perfect location
Er is niets mooiers dan al jullie gasten naar het strand van Zandvoort te halen en bij Ubuntu Beach te trouwen. Je maakt gebruik van het hele beachhouse, wat ruimte biedt aan (…) gasten. Het is zó ingericht dat jullie de hele dag niet eens doorhebben dat je niet in je eigen vertrouwde omgeving bent. In de zomer met je voeten in het zand. In het najaar met alle vrienden en familie bij de openhaard. En als alle herinneringen zijn gemaakt, wil je niet meer naar huis…
 

Ubuntu Beach – Fantastic wedding food & drinks
Bij Ubuntu Beach werken we graag met verse en seizoensgebonden producten. Kies voor jouw bruiloft voor een perfecte combinatie tussen wisselende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. We serveren fresh fruit salads en kleurrijke bites in de zomer. Trouw je in de winter? Dan zou je kunnen kiezen voor een heerlijke vegastoof met kruidige quinoa of (…). Pak een koude fles bier, geniet van één van de wereldse wijnen of serveer jullie gasten de beste mixdranken.
 

Ubuntu Beach – The awesome crew
Gedreven, creatief, jong en sociaal. Dat zijn onze beach boys & girls. De relaxte en unieke Ubuntu Beach sfeer zorgt ervoor dat jullie de persoonlijke aandacht krijgen die jullie nodig hebben en lekker nergens aan hoeven te denken. Samen met jullie ceremoniemeesters zorgen we ervoor dat jullie ongestoord genieten van de liefde in de lucht. Wil jij trouwen op het strand van Zandvoort? Neem dan contact met ons op!