Events

Ubuntu – Beachparty

Feest geven op het strand van Zandvoort

Een feest, beachparty of verjaardag op het strand vier je in het sfeervolle en unieke Ubuntu Beach in Zandvoort.

Zonder enige twijfel komt het feest op gang en dat is niet zo gek: de ontspannen Ubuntu Beach sfeer is er een die je nergens anders vindt. Of je nou de verjaardag van je opa of de 30-jarige liefde tussen personen… Sit down en relax met vrienden en familie.
Ubuntu Beach – The perfect location
Het Ubuntu Beach beachhouse is zó ingericht dat je met grote, maar ook kleine groepen heerlijk geniet. Formeel of informeel, de ‘laidback-voeten-in-het-zand sfeer past altijd. In de zomer zitten jullie met je voeten in het zand. In het najaar met alle vrienden en familie bij de openhaard onder een wollen kleed. Wij zorgen dat een relaxte sound nog tot de late uurtjes doorgaat, maar bedenk je wel dat je waarschijnlijk nooit meer naar huis wilt…

 

Ubuntu Beach – Fantastic food & drinks
Bij Ubuntu Beach werken we graag met verse en seizoensgebonden producten. En precies dat gaan we ook doen tijdens jouw beachparty. De wisselende vlees-, vis- en vegetarische gerechten vallen in de smaak bij alle gasten. We serveren de lekkerste kleine happen op de mooiste houten planken. De barman maakt een goede Gin Tonic en zet andere dranken voor je klaar. Hef een koude fles bier of fris uit de zinken teil en proost op alle good things in life.
 

Ubuntu Beach – The awesome crew
Gedreven, creatief, jong en sociaal. Dat zijn onze beach boys & girls. Zij zorgen ervoor dat jouw feest, beachparty of verjaardag de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt. En dat je de wereld om je heen even helemaal kunt vergeten. You’re gonna love de persoonlijke aandacht van de crew. Zij gaan zo te werk dat het aan niemand iets ontbreekt. Wil jij een feest geven op het strand van Zandvoort? Neem dan contact met ons op!